Főoldal
 
Főoldal
 
Babáknak
Bázis víztisztító
Elektronik víztisztító
Szódamatik
Aifir
Szolgáltatásaink
Víztisztítás ozmózissal
Elérhetőség

Fontos  információ !

Mielőtt  vásárol, informálódjon !

Ne dőljön be az olcsó, bizonytalan eredetű gépeknek, és alkatrészeknek!

Sok esetben a szinte jelentéktelen  összeggel olcsóbb gépek, alkatrészek több kárt okoznak, mint örömet!

+36-20-333-55-16

Munkanapokon, 09:00 és 13:00 között

Egyéb esetben e-mail: ozmozis@ozmozis.hu

 


 


 

Magasra állítjuk a mércét?

 

Avagy amire mindenki vágyik... Minőséget, megbízható hátteret, és mindezt a legkedvezőbb áron?

Olyan információkat osztok meg Önnel, amelyeken önmagától lehet hogy nem gondolkozna el, ám sok esetben emiatt dönt tévesen.

Rossz döntésének következménye pedig a kidobott pénz, rossz vélemény és a csalódás.

Sokféle problémával találja magát szemben amikor választani kell. Ez természetes, hiszen az ember talán legnagyobb dilemmája a választásban rejlik, ezen belül is a félelemben. A félelem a változástól és változtatástól, ez ami akadályokat gördít elénk. Pedig Önnek választania kell, ha a felmerülő problémát meg akarja oldani! Ha úgy gondolja, hogy ezek elcsépelt szavak, akkor Ön máris lemaradt, és rosszul döntött. És tudja miért? Mert nem mert újítani, mert félt attól, hogy valami más történjen Önnel. Ha belegondol minden egyes nap a változás tükrében telik el. Folyamatosan alakítjuk önmagunkat és környezetünket. Milyen paradox, hogy pont ettől félünk, pont ettől, amit nap, mint nap rutinszerűen végzünk. Van egy jó hírem, információval szolgálok, feldolgozható információval és a megoldással, arra, amire mindenki vágyik. Egy használható, egyszerű technológia, amely megoldja az Ön problémáját.

Cégünk,  mint Magyarország egyik meghatározó vízkezelő cége, kimondottan a háztartások víz-problémáinak megoldására szakosodott. Foglalkozik a legegyszerűbb vízszűrők, helyi vízlágyítók forgalmazásával, de fő profilja az ozmózis rendszerű víztisztítás, a háztartási vízlágyítás, vízautomaták és egyéb, akár speciális vízkezelések megoldása.. Cégünkben dolgozó munkatársaink kellő tapasztalatot szereztek ezen a területen, és ezek maximális felhasználásával igyekszünk a ma igényeinek maximálisan megfelelni. Kell-e ennél megnyugtatóbb hír, mint egy, a területére maximálisan specializálódott csapat?

"Kevés vizet használunk, nem kell nekünk víztisztító-vízlágyító"... hangzik a sokak által hajtogatott mondat. Nem azon van a hangsúly, hogy mennyi vizet használ, hanem hogy azt milyen módon teszi. Tudja MINŐSÉG! Ha erre is legyint, akkor Ön már biztosan vesztett. Sem a változásra nem nyitott, sem a minőségre. Tulajdonképpen Ön akkor milyen vízből főz, vagy milyen vízben fürdik?

Erősen fogalmazok? IGEN.

Nem kell magyaráznom, hogy milyen mértékben gyorsult fel vizeink minőségének romlása. A mesterségesen és sok esetben már magunk által gerjesztett igények robbanásszerű növekedése nem engedi meg, hogy aludjunk. Muszáj kihasználnia minden adódó lehetőséget, főleg, ha ez Önnek megfizethető, és szüksége van rá! Nem csak egyszerű, gyors és hosszútávon megbízható megoldást kínálunk Önnek, hanem olyan plusz lehetőségeket, melyekkel megvédheti Magát és családját az ivóvízben rejlő problémáktól, és megkímélheti kazánját, mosógépét, mosogatógépét, csapjait, jakuzzi kádját-zuhanyát.....csupán arról van szó, hogy Ön kaphat többet, kaphat jobbat és minőséget. A változásról és változtatásról beszéltem az elején, nos Mi is pontosan ezt tesszük - mert szeretnénk a piacon maradni - ezért kaphat többletet, minőséget, plusz dolgokat, ÉRTÉKET.

"Van már valamilyen vízszűrőm, az megfelel.." Ezt is ismerjük, számtalanszor találkozhatunk a mondattal. Félig igazat is kell adni, ám biztos, hogy még jelen helyzetben is az a tökéletes megoldás? Amit mi kínálunk az a jövő követelményeinek megfelelő berendezés, a kor kihívásainak megfelelően. Meg is nézheti, hogy szemügyre vegye és, hogy legyen összehasonlítási alapja, legyen információja, hogy tudjon váltani ha eljön az ideje. A félelemnek van egy sokkal inkább üzleti vonatkozása is, hiszen a bonyolult berendezésekhez ahhoz értő emberek is kellenek. Újabb probléma! Egyik megoldás sem az igazi, hiszen Ön a költséghatékony, megbízható és egyszerű megoldást keresi... Mi pedig ezt kínáljuk. Olyan berendezéseket, amelyhez nem kell szakképesítés és használata egyszerű, az ára pedig egyedülálló!

Mindezen tulajdonságok és használhatóság mellé fel tudjuk ajánlani szaktudásunkat, azaz ha problémája van, nyugodt szívvel hívhat, vagy kereshet fel minket, Mi segíteni tudunk és segíteni fogunk.

Most már kezdi érteni, hogy miért érdemes még ezeket a sorokat is olvasnia?

Mint említettem cégünk a minőséget és megbízhatóságot kínálja. Ön azt kapja amire szüksége van, se többet se kevesebbet.Ne feledje Önnek minden apróságra szüksége lehet!

Vízkezelésre, víztisztításra szinte mindenkinek szüksége van, hát tegye úgy, hogy mellette sok "apróságot" is mellé tud tenni. Így minden problémája, mely a vízzel kapcsolatos, megoldódik. Ha elmegy a lehetőség mellett sosem tudja meg, hogy mennyit számít ez az "apróság".

Egyben biztos lehet, hogy SZÁMÍT.

Az ajánlatunk egy olyan, a felhasználókra összpontosító megoldás, amely ténylegesen meghozza, és megéri az árát. Ha szeretne bővebb információt az általunk kínált megoldásokról, kérem olvassa át honlapunkat,és ha bármely kérdés felmerül, írjon nekünk, vagy hívjon minket!Nem kell érte szaktanácsadási díjat fizetnie.

Jó böngészést kívánunk honlapunkon!

    Webdesign